Hall Of Fame

Geen enkele vereniging kan bestaan zonder de steun van anderen.
Naast onze enthousiaste vrijwilligers dragen ook steeds meer organisaties Scouting Don Bosco een warm hart toe.
Wij vinden het belangrijk te laten zien dat we hier dankbaar voor zijn!

Zelf sponsoren?

Dat kan! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Dankzij jouw steun geven wij al bijna 70 jaar meer dan 100 kinderen in en rond Maas & Waal een onvergetelijke jeugd!

Wij zijn dankbaar voor de steun van

Cognitor Administraties & Adviezen
Actief Maas en Waal