Uitschrijven

Wat bijzonder jammer dat je jezelf, zoon of dochter wilt uitschrijven!
Natuurlijk heb je hier een goede reden voor, daarom gaan we het ook gewoon regelen.

Graag stellen we je echter nog wel een aantal vragen om de kwaliteit te verbeteren.

Korte enquête

Bedankt!
Super bedankt dat je lid bent geweest van onze Scoutingvereniging en dat je de moeite hebt genomen je via dit formulier uit te schrijven.
Wij waarderen jouw feedback enorm en gaan hier zeker mee aan de slag.

Nog één laatste vraag. Mogen wij contact met je opnemen naar aanleiding van jouw ingevulde enquête?