Over Don Bosco

Hutten bouwen, kampvuren stoken, speurtochten over het internet en via GPS, vlotten bouwen, nachthikes, broodjes bakken, knutselen, disco en ga zo maar door. Er is simpelweg géén afwisselendere hobby dan Scouting.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting Don Bosco, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet.

Bijna 70 jaar!

Scouting Don Bosco in Beneden Leeuwen is opgericht in 1946. We zijn een actieve, veelzijdige maar bovenal ontzettend gezellige scoutinggroep met meer dan 100 leden en 30 kaderleden. Je vindt ons iedere vrijdagavond of zaterdagochtend in of bij de blokhut.

Zien wat we zoal gezamenlijk doen?